Премиерът с големи очаквания към Димитър Илиев за безопасността на движението по пътищата

Премиерът с големи очаквания към Димитър Илиев за безопасността на движението по пътищата

24rodopi.bg/Политика Водачът на кърджалийската листа с кандидати за депутати на „Продължаваме промяната“ Димитър Илиев влиза в Държавната агенция "Бе

24rodopi.bg/Политика

Водачът на кърджалийската листа с кандидати за депутати на „Продължаваме промяната“ Димитър Илиев влиза в Държавната агенция „Безопасност на пътищата“ към Министерски съвет, научи 24rodopi.com.

Новината за 8-кратния рали шампион на България и организатор на обучения за пътна безопасност съобщи премиерът Кирил Петков преди държавната координационна среща по въпросите на безопасността на движението по пътя. В рамките на дискусията представителите на отговорните институции ще обсъдят приоритетите и стъпките за повишаване на пътната безопасност.

„Очаквам проблемите, които Илиев поставя, да бъдат приоритизирани в най-голяма степен“, заяви Петков пред присъстващите в Министерски съвет представители на Държавната агенция „Безопасност на движението по пътищата“, на Главна дирекция „Национална полиция“, на Агенция „Пътна инфраструктура“ и други експерти.

На снимката: Димитър Илиев и Кирил Петков в Кърджали

COMMENTS

WORDPRESS: 0