Предателството на Бахри Юмер продължава, този път играта е по-лукава

Предателството на Бахри Юмер продължава, този път играта е по-лукава

24rodopi.bg/Темата+/Коментари Ако Ердоган и хората му помогнат на ДПС с поне 150 хиляди гласа от изселническите квартали в Турция на 2 април, тогава

24rodopi.bg/Темата+/Коментари

Ако Ердоган и хората му помогнат на ДПС с поне 150 хиляди гласа от изселническите квартали в Турция на 2 април, тогава това връщане на Бахри Юмер на бял кон си е струвало.

Щом Хасан Азис и Бахри Юмер пиха кафе на 12 март, значи кметът на Кърджали е простил за гаврата на „Капъ куле“, след като по доноси на ДОСТ-началниците беше включен в забранителен списък.

*

Дори когато целува ръка на Доган за прошка, и когато пие кафе в стария си офис с началници от ДПС, Бахри Юмер продължава ролята си на предател спрямо ДПС и етническите турци в България. Защото проектът „ДОСТ“ продължава под друга форма.

Защо тогава партията на Реджеп Тайип Ердоган е отписала Лютви Местан? Заради трите вагона книги, които делят Местан и Бахри Юмер, Шабанали Ахмед и останалите от „слушам и изпълнявам“.

*

Иначе Доган очаква умна реакция от хората си в Кърджали след вчерашното мероприятие „Кафе на разума и диалога“. 

Не лакейско поведение, не мълчалива сърдитост, не… Умно, умно.

*

И още нещо – провалилият се инженер на проекта „ДОСТ“ и сценаристът на „Връщането на Бахритата“ имат еднакво големи дефицити по темата „Аз познавам етническите турци в България“. Освен това явно ползват едни и същи чурук/гнили информатори.

Какво би направил Бахри Юмер, ако Доган го тества за бъдещ голям фактор в ДПС: Ще се качиш ли на минарето и се провикнеш както само ти умееш „Аз не съм корумпиран!“ и „Аз не съм предател“ – очаквайте другия анализ

COMMENTS

WORDPRESS: 0