„Празник с доброта в сърцето“: Илкнур Кязим се включи в раздаването на 1500 мекици

„Празник с доброта в сърцето“: Илкнур Кязим се включи в раздаването на 1500 мекици

24rodopi.bg/Регион Общинската организация на ДПС в Момчилград спази традицията и раздаде 1 500 мекици в Деня Арифе, който предхожда големия мюсюлманс

24rodopi.bg/Регион

Общинската организация на ДПС в Момчилград спази традицията и раздаде 1 500 мекици в Деня Арифе, който предхожда големия мюсюлмански празник Курбан Байрам. Инициативата се провежда за шести път.

На разположената в градския парк „Нури Адалъ” шатра гости и жители на Момчилград можеха да опитат от мекиците, приготвени от местни кулинари.

В раздаването се включи и кметът на община Момчилград Илкнур Кязим. Тук бяха още общинският лидер на ДПС и зам.-кмет на общината Айхан Осман, Ерсин Юмер – вр.и.д. областен председател на Младежко ДПС и председател на ОбС – Момчилград, председателят на Младежко ДПС – Момчилград Сали Дурмуш.

„Предстоящите празнични дни са повод да се съберем със семействата и да споделим с близките си ценностите на добротата, толерантността, уважението и прошката към другия. Нека посрещнем празника с доброта в сърцето и вдъхновение и вяра за по-добри дни”, заяви кметът Илкнур Кязим.

COMMENTS

WORDPRESS: 0