ПП-ДБ ще разказват приказки за страшния вълк, а кабинетът „Главчев“ може да избута до края на годината!

24rodopi.bg/Коментари/Политика „Като избирател се надявам изборите да не са „2 в 1“, за да си направим необходимите изводи за тежестта на двата парла

24rodopi.bg/Коментари/Политика

„Като избирател се надявам изборите да не са „2 в 1“, за да си направим необходимите изводи за тежестта на двата парламента и за отношението на българите съответно към европарламента и Народното събрание. Важните са посланията на хората.

Няма умора в българите да гласуват, хората просто не виждат смисъл да го правят за нехаресвания, меко казано, настоящ политически елит“, заяви в ефира на bTV радио Илхан Андай от 24rodopi.com.

„Има остър глад за нови политически играчи, факт е, че държавният глава не се престраши да пусне свои хора на терен. Дано в „Има такъв народ“ не съжаляват, че партията не излезе от рамката на значимостта на сценаристите на шоуто, защото тази формация има потенциал да се разшири и можеше да направи бум през юни“, каза Андай.

И още: „След вота през юни очаквам такава аритметика в парламента, че в новия дневен ред водещият въпрос да е „Дали пък, аджеба, няма да е по-добре служебният кабинет „Главчев“ да избута управлението до края на годината, когато се очаква голямата промяна да започне от САЩ и ние отново да си останем в евроатлантическия лагер, но в евроатлантически съюз, който ще се трансформира от малко войнствен в по-миролюбив“.

На въпроса на водещата на предаването „Важното, казано на глас“ Лили Ангелова „Каква ще е ролята на ДПС в следващите месеци?“, Андай отговори: „На партията, която най-много се интересува и се грижи за избирателите си. На политическия играч, който е срамежливо желан и от ГЕРБ, и от ПП-ДБ. Борисов първи ще се престраши да каже, че без ДПС не става, а ПП-ДБ ще се държат в предизборните месеци като най-добрия разказвач на приказки за лошия вълк ДПС, а после ще се самопредложат за гушване с него в името на България“.

Снимка: pixabay.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0