Позицията на „Атака“: Натискат и тормозят Айсун Боянов!

Позицията на „Атака“: Натискат и тормозят Айсун Боянов!

24rodopi.bg/Темата+/Политика На Айсун Алиев Боянов е бил наложен натиск, след като той и съпругата му са станали кандидати за народни представители о

24rodopi.bg/Темата+/Политика

На Айсун Алиев Боянов е бил наложен натиск, след като той и съпругата му са станали кандидати за народни представители от „Атака“ в Кърджали.

Това се посочва в позиция – право на отговор, на партията, изпратена до редакцията на 24rodopi.com.

Позицията на партия „Атака“:

„Позиция на ПП АТАКА по повод разпространените лъжи, че ПП АТАКА е дарила 2000 лева на Айнур Метин Боянова и Айсун Алиев Боянов, за да се включат в партийната листа на предстоящите парламентарни избори на 2 октомври 2022 г.

Категорично заявяваме, че това е лъжа, което недвусмислено се доказва от липсата на договор за дарение, който по закон ПП АТАКА е длъжна да сключи при подобни дарителски инициативи. Призоваваме всеки, който прави тези лъжливи внушения, да покаже документ за дарение, направено от партията.

Айнур Метин Боянова и Айсун Алиев Боянов са се включили по собствена воля и желание в партийната листа на ПП АТАКА за Кърджали, като ден по-късно ДПС започва да оказва натиск и тормоз над Айсун Алиев Боянов, който работи в дърводобива и е заплашен с уволнение. Типично в своя мафиотски стил ДПС тормозят, заплашват и рекетират хората от смесените райони.

ПП АТАКА и ТВ АЛФА ще проведат разследване на място в Кърджали и ще разобличат безчинствата на ДПС, както и ще запознае подробно със случая АЛДЕ (Алианс на либералите и демократите за Европа).

ПП АТАКА ще заведе съдебни искове срещу всеки, който разпространява подобни лъжливи твърдения“.

 Достойнството на Айнур и Айсун vs. тунингования службогонец – четете тук

COMMENTS

WORDPRESS: 0