Потвърдиха новината на 24rodopi.com: Никола Палахутев е временен шеф на Районното в Кърджали

Потвърдиха новината на 24rodopi.com: Никола Палахутев е временен шеф на Районното в Кърджали

Петър Калчев/24rodopi.bg/Кърджали Главен инспектор Никола Палахутев е временно преназначен за началник на най-голямото полицейско управление в обла

Петър Калчев/24rodopi.bg/Кърджали

Главен инспектор Никола Палахутев е временно преназначен за началник на най-голямото полицейско управление в областта – РУ-Кърджали, със заповед на министъра на вътрешните работи, потвърдиха новината на 24rodopi.com от Областната дирекция на МВР.

Зам.-директорът на ОДМВР комисар Стефан Караиванов представи новия началник пред ръководния състав на управлението.

Никола Палахутев е роден през 1979 година в Кърджали. Завършил е магистърска степен в НВУ „Васил Левски“ във Велико Търново. В системата на МВР и започнал работа през 2002 година в Регионалния граничен сектор-Момчилград. До 2012 година е преминал през различни позиции в граничните сектори в Момчилград и Смолян. Същата година е бил назначен в сектор „Борба с организираната престъпност“ в Кърджали, а през 2016 година в сектор „Криминална полиция“ в РУ-Кърджали. През 2019 година е преминал на работа сектор „Противодействие на криминалната престъпност в ОДМВР-Кърджали, а през 2020 г. е временно преназначен за началник група в РУ-Кърджали. От юли 2021 г. е заел длъжността началник на сектор „Криминална полиция“ в същото управление, която е изпълнявал до момента.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0