Посланикът на Мексико: Благодаря на Боян Кехайов за оказаната безценна помощ на 19 наши граждани

Посланикът на Мексико: Благодаря на Боян Кехайов за оказаната безценна помощ на 19 наши граждани

24rodopi.bg/Регион Кметът на община Неделино Боян Кехайов е получил благодарствено писмо от посланика на Мексико в Будапеща, Унгария, научи 24rodopi.

24rodopi.bg/Регион

Кметът на община Неделино Боян Кехайов е получил благодарствено писмо от посланика на Мексико в Будапеща, Унгария, научи 24rodopi.com.

„От свое име и от името на правителството на Мексико благодаря за безценната помощ във връзка с 19-те мексикански граждани, членове на фолклорната танцова група „Сан Маркос“, които на 10 септември поради инцидент са изпаднали в невъзможност да се върнат обратно  в Мексико.

Благодарение на Вашата помощ, осигурила на членовете на групата транспорт, храна и настаняване в града, където Вие сте кмет, целостта на групата беше запазена давайки се време да бъде осигурено тяхното завръщане“, пише посланикът.

Помощта на мексиканските граждани е оказана по време на провеждането на 21-вия фестивал за двугласно пеене и народна песен с международно участие в Неделино.

Рекорден брой участници от чужбина се включиха в тазгодишното издание на фестивала, като гостите от Мексико бяха сред най-аплодираните от местните жители и гостите на 3-дневната културна проява.

COMMENTS

WORDPRESS: 0