Пореден юбиляр: Кметът се грижи за всички пенсионери!

Пореден юбиляр: Кметът се грижи за всички пенсионери!

24rodopi.bg/Регион Дългогодишният член на Управителния съвет на Клуба на пенсионера в град Ардино, Сашо Юручев, навърши 80 години. По този повод той

24rodopi.bg/Регион

Дългогодишният член на Управителния съвет на Клуба на пенсионера в град Ардино, Сашо Юручев, навърши 80 години. По този повод той получи поздравителен адрес и подаръци от името на кмета на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям, които му бяха връчени в пенсионерския клуб. 

„От името на ръководството на община Ардино най-сърдечно Ви поздравяваме по повод 80-годишния Ви юбилей. Уважителното Ви отношение към колеги и граждани са оставили дълбока следа в съзнанието на близки и познати. Дългогодишното и активно участие в дейността на Клуба на пенсионера в град Ардино е пример за това, как всеки от нас може да бъде полезен на обществото и на себе си, дори след края на трудовата си дейност. Пожелаваме Ви здраве, благополучие и още дълги години да се радвате на деца и внуци“, се казва в поздравителния адрес.

„Трогнат съм от жеста. Общинското ръководство в лицето на кмета инж. Изет Шабан се грижи постоянно както за всички възрастни хора, така и за всички жители на общината. Това си личи и от благоустрояването на нашия град. Пожелавам му много здраве и още дълги години да управлява общината по същия начин“, заяви Сашо Юручев. Той е роден на 29 ноември 1942 година в смолянското село Уручевци, в семейството на земеделци. Има полувисше образование по специалността „Текстил“. Десетилетия е работил в закритото вече Държавно промишлено предприятие „Прогрес“ в град Ардино като главен механик. Бил е и хижар в хижата на общината в КТК „Белите брези“.

Гюнер ШЮКРИ, Ардино

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0