Помощи за останалото без дом 4-членно семейство в Чорбаджийско

24rodopi.bg/Регион „Има надежда за Кирково. Част от футболистите на "Граничар" Кирково и приятели се включиха в кампанията под надслов „Дари надежда“

24rodopi.bg/Регион

„Има надежда за Кирково. Част от футболистите на „Граничар“ Кирково и приятели се включиха в кампанията под надслов „Дари надежда“, а по волята на дарителите средствата бяха разпределени между 3 активни кампании на Обл. С на БЧК – Кърджали – Програма „Топъл обяд“, благотворителна кампания в помощ на четиричленно семейство от с. Чорбаджийско, общ. Кирково пострадало от пожар и Национална кампания за набиране на материални дарения в полза на украински граждани.

Благодарим ви момчета за големите сърца, които носите…“, отбелязват от Общинския съвет на Българския червен кръст (БЧК) в Кирково.

На пострадалото от пожар семейство от Чорбаджийско са предадени помощи, предоставени от Областен съвет на БЧК – Кърджали.

Председателят на Общински съвет на БЧК – Кирково предаде на семейството хранителни продукти, хигиенни материали и дрехи. Кампанията за подпомагане на семейството, изпаднало в беда, продължава.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0