„Политика прайд“: Манифестация на развратно завъртащи се задници

Самуил Крумов/24rodopi.bg/Лично мнение Казахме ви още преди изборите какви невероятни коалиции се очакват. Видяхте ги. Външният натиск за тях бе пове

Самуил Крумов/24rodopi.bg/Лично мнение

Казахме ви още преди изборите какви невероятни коалиции се очакват. Видяхте ги. Външният натиск за тях бе повече от осезаем. Над 60 на сто прозряха и затова не отидоха да гласуват. Останалите бавно започнаха да загряват, че всъщност избор няма. Всички са заедно, независимо от процентите след вота. В името на самата власт, а вече и в стремежа за лично оцеляване. Чухте и от записите как се нарежда подходящата софра.

„Будните“ електорални единици отново бяха прее.ани. Площадите са празни.

Президентът натисна копчето „Enter“ и пречката „Гешев“ е отстранена. В момента, в който се поискаха едни имунитети, които възпрепятстват обвинителни актове.

Площадите са празни. Преди две години се тресяха в искане за премахване на главния прокурор, защото си затворил очите за политическата корупция. Сега площадът замлъкна. Мълчаливо съгласие със статуквото. „Умнокрасивитетът“, тръгнал на поход към облагите на властта с протест под дуварите на летния сарай на Доган, днес повече от всички е биз-бизе с ДПС.

„Промяната“ бе прее.ана от Бойко Борисов. Затова площадите са празни.

Искането за имунитети свали окончателно маските на политическата система. И лъсна грозотията на престъпния преход.

Шаманите от ефира започнаха облъчването колко правилно било това. А помните в какво се кълняха лидерите на различните формации, дори в изборната нощ.

Площадът ще се разтресе в събота. От „София прайд“. Една извратена клоунада на новите ценности и висотите в либералната доктрина. И който не я харесва, мигом бива определен за „враг на демокрацията“. Демокрация от разбойнически тип, подкрепена и вардена от баш началници, ама външни.

Цялата политика е един гей парад, манифестация на интересчийско завъртащи се задници.

COMMENTS

WORDPRESS: 0