Полицията: Пет сигнала за инциденти заради бурния вятър (видео)

Шест сигнала, от които един за пожар и пет за аварийно-спасителни дейности, са били подадени днес в дежурния център на „Пожарна безопасност и защита н

Шест сигнала, от които един за пожар и пет за аварийно-спасителни дейности, са били подадени днес в дежурния център на „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Кърджали, съобщиха от регионалната дирекция. Няма пострадали.

12 пожарникари и спасители са реагирали на сигналите за произшествия. Екип на участъка в Бенковски загасил запален комин на жилищна сграда. Няма нанесени щети.

В интервала от 9,30 часа до 14 часа са били подадени сигнали за произшествия, причинени от бурния вятър. Екипи на службата в Кърджали отстранили паднал клон върху тента на сладкарница,  надвиснало дърво над автобусна спирка, висяща ламарина от покрив на училищна сграда в областния център.

Екип на службата в Момчилград отстранил паднали кабели на пътното платно в района на село Равен.

Последният сигнал е за оплетени счупени клони в електрически кабели на улица в областния град, където са изпратени двама пожарникари от РСПБЗН-Кърджали за отстраняване на клоните съвместно с екип на Електроразпределителното дружество.

24rodopi.com

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0