Погребението на старицата или как се наказват реалистите в ЕС

Жельо Михов/24rodopi.bg/Коментари В Унгария не се борели достатъчно с корупцията, имало непрозрачност при обществените поръчки. И поради тази причина

Жельо Михов/24rodopi.bg/Коментари

В Унгария не се борели достатъчно с корупцията, имало непрозрачност при обществените поръчки. И поради тази причина Европейската комисия предложи спирането на 65% от плащанията по три оперативни програми от кохезионната политика за Унгария. Мярката се прилага за първи път.

Всъщност, целта е непослушното момче Виктор Орбан.

„Конфликтът в Украйна можеше да е локален, но Западът се намеси и го направи глобален. С антируските санкции, Европейският съюз сам се простреля в крака.

Поради енергийната криза, причинена от санкциите, до 40% от европейската индустрия може да спре през зимата“.

Думите са на Орбан. И това е истинската причина за намерението за спиране на парите за Унгария.

България знае всичко за корупцията. Понеже почти всичко е свързано с корупционни схеми, които са просто една обществена тайна. Срещу държавата ни никога не бе задействан този механизъм. Защо? Защото всички тук са от послушните. Корупцията няма нищо общо.

„Ореолът от звезди“ не може да допусне някой, който и да е той, да опровергава собствената непогрешимост. Лидерите в ЕС нареждат на поданиците в Съюза да затягат коланите, да пестят ток, в домовете им да не е повече от 19 градуса, а в същото време финансират военен конфликт, изпращайки милиарди на властта в Украйна. И това, ако не е безумие. Но то е забранено да се произнася, да се коментира, анализира. Въпреки, че един ден ще попадне в учебниците.

„Западът не допуска самата възможност за съществуване на суверенна, независима и самостоятелна Русия. Същото важи и за Китай, както и за други страни, които приемат сериозно своя суверенитет. От гледна точка на глобалистите право на съществуване имат само онези държави, които са съгласни с идеологията на либерализма, с генералната линия на САЩ и НАТО, с движението в посока на Световно правителство. Всеки, който се противопоставя, трябва да бъде унищожен.

Това е чисто расистки подход. Който мисли различно от нас, трябва да бъде заличен от лицето на земята. За Запада този подход не е нов.

Единственото ново е сливането му с либерализма, с дневния ред на ЛГБТ, с радикалното желание на съвременния Запад и неговите елити да разрушат всички структури на традиционното общество – религия, държава, семейство, етика, самия човек, сливането му с машината и поставянето му под пълно наблюдение, под пълен контрол. Добре дошли в Матрицата, в „прекрасния нов свят“.

Думи на Александър Дугин, едно от последните му послания. Сочен за „мозъкът на Путин“.

Някои неща са видими с просто око и не са нужни щатни анализатори за тях из ефира. Който впрочем е залят с погребалната церемония на британската кралица. Вече 11 ден.

Траурният марш за Европа отдавна звучи. И когато тази грохнала старица си отвори очите и види резултатите, ще бъде прекалено късно.

COMMENTS

WORDPRESS: 0