Починалият бизнесмен с тротинетката стреснал охраната на президента с дрона си по време на зарята в Кърджали

Починалият бизнесмен с тротинетката стреснал охраната на президента с дрона си по време на зарята в Кърджали

24rodopi.bg/Общество Човекът, чийто ниско летящ дрон по време на зарята в Деня на Кърджали вся смут в охраната на президента Румен Радев, е починалия

24rodopi.bg/Общество

Човекът, чийто ниско летящ дрон по време на зарята в Деня на Кърджали вся смут в охраната на президента Румен Радев, е починалият след фатално падане с тротинетка 43-годишен бизнесмен, научи 24rodopi.com.

Припомняме, че държавният глава бе гост на града край Арда на 21 октомври. По време на зарята над официалните лица, на височина 10-15 метра се появи дрон. Присъстващите граждани пред паметника на Васил Левски останаха с впечатление, че снимачен екип, ангажиран от президентството, управлява безпилотното устройство. Забелязано бе раздвижване сред служителите на Националната служба за охрана, но информация за случилото се не бе предоставена на медиите.

„Същата вече Н. бе отведен и са му били снети обяснения от НСО. Наложи се да ангажираме адвокат, за да бъде освободен. Просто е искал да направи хубави снимки, не е подозирал, че това ще смути охраната на държавния глава“, разкри пред 24rodopi.com приятел на починалия преди два дни бизнесмен в пловдивска болница. Той бе в кома от 19.30 часа на 21 декември,  когато падна с тротинетката си на новия мост в Кърджали.

Шокиращи разкрития за катастрофата с фатален инцидент на моста – четете утре сутрин само в 24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0