Почетният гражданин за новата власт: Народът продължава да се чувства излъган и предаден

Почетният гражданин за новата власт: Народът продължава да се чувства излъган и предаден

24rodopi.bg/Политика "След безплодното управление на "Промяната" и подарената им победа от ГЕРБ сме свидетели втора поредна година, че забележимата п

24rodopi.bg/Политика

„След безплодното управление на „Промяната“ и подарената им победа от ГЕРБ сме свидетели втора поредна година, че забележимата промяна всъщност е упадъкът на държавата и държавността. И всичко това за сметка на българския народ, който продължава да се чувства излъган и предаден“, коментира почетният гражданин на Кърджали Вежди Рашидов, който е бивш шеф на парламента.

„При тази конфигурация от партии и това управление на всички е ясно, че вотът няма да мине. Смятам, че това като тема не е толкова важно. По-важното е, че това управление, освен скандалите, заканите и шоуто между „партньорите“ и техните взаимни изцепки, не роди нищо друго освен да забавлява с личните си амбиции и страсти обществото и медийната среда“, казва пред „Пик“ бившият министър на културата.

Известният скулптор допълва: „Самонадеяността на част от днешните управници е безотговорно поведение. Това са хора, които с цялата си инфантилност и сервилност към своите зависимости от посолства и олигархични кръгове и с тази си политика, дано да не ни въвлекат във война. То на нашата държава колко й трябва…Считам, че коренно трябва да се промени политическата среда, за да може поне малко „да отлепим“ от дъното. Иначе управлението на държавата в този му вид ще продължи деморализацията на обществото и безплодието“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0