По-свеж прочит на ДПС-сагата: Любов „Кючюк-Тончев“, Доган – в прекрасно настроение, 17-те – в харем

24rodopi.bg/Политика „Скандал! Заради мъжката любов на Илхан Кючук с Валентин Тончев, трима депесари гледат парламента през крив макарон“, гласи проч

24rodopi.bg/Политика

„Скандал! Заради мъжката любов на Илхан Кючук с Валентин Тончев, трима депесари гледат парламента през крив макарон“, гласи прочитът на случващото се в ДПС на медии, които „нюхат“ за пикантерии около авторитетни люде – от чалгата до политиката и обратно.

Публикуваният в много медии материал е за Валентин Тончев, един от 17-те депутати, които провалиха избора на редовно правителство и отидоха да пият чай в летния „Сарай“ на Ахмед Доган.

Тончев бил “фаворит на евродепутата Илхан Кючюк. От години двамата са в изключително близки отношения, казват от ДПС”.

„Съпартийците на Валентин Тончев отиват още по-далеч, казвайки, че “дружбата” между двамата далеч не е на идеологическа основа, а има доста телесен характер и е била активно консумирана както у нас, така и в Брюксел, където роденият в Димитровград анонимник дълги години е бил дясна ръка на Кючук“, пишат медиите.

 

Хасан Адемов от ДПС разкри, че преди един ден е разговарял с почетния председател на партията. Ахмед Доган е в добро настроение и в добро здраве, информира бившият социален министър.

 

В деня, в който Адемов е разговарял с Доган, 17-те депутати (плюс двама младежи), които провалиха опита за редовно правителство и после заминаха в летния сарай на Почетния, и в който ден беше важното заседание на ПГ на ДПС относно втория мандат, били в „Харем“. В случая харем не е затворено пространство за жените на султана или друго мюсюлманско величие, а заведение в столичен мол. В харема, вместо в парламента в посочения час!?

Информацията поднесе колегата Илхан Андай в предаването на Крум Савов по телевизията на Слави Трифонов „7/8“. Звучи като виц, ама не е, отбеляза журналистът, който също се опитва да улови по-бодряшките тоновe в скандала „ДПС“.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0