По пътищата: 4-ма с нерегистрирани автомобили, 18-годишен предизвика ПТП

По пътищата: 4-ма с нерегистрирани автомобили, 18-годишен предизвика ПТП

24rodopi.bg/Регион Едно пътно произшествие е регистрирано на територията на областта през почивните дни, съобщиха от полицията. Няма пострадали. На

24rodopi.bg/Регион

Едно пътно произшествие е регистрирано на територията на областта през почивните дни, съобщиха от полицията. Няма пострадали. На 30 април около 8 часа в Кърджали 18-годишен водач на „Фолксваген“ блъснал странично паркиран лек автомобил „Тойота“. Направеният тест за алкохол е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по Закона за движение по пътищата.

Четири нерегистрирани моторни превозни средства са били установени от полицейски служители в хода на специализирана операция за създаване на условия за безопасно движение на територията на РУ-Кърджали. Проверките са били извършени в областния град, в селата Стремци и Петелово. Три от автомобилите са били с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП заради липса на валидна застраховка „Гражданска отговорност“. Четвъртото моторно превозно средства е било нерегистрирано и по случая е образувано бързо производство.

COMMENTS

WORDPRESS: 0