По-евтини билети за срещата с ЦСКА, Караджов излиза за победа в мач №100

По-евтини билети за срещата с ЦСКА, Караджов излиза за победа в мач №100

„Готвим се нормално, играем срещу голям съперник, знаем какво да очакваме, ще играем в нашия стил“, заяви треньорът на „Арда 1924“ Славко Матич преди

„Готвим се нормално, играем срещу голям съперник, знаем какво да очакваме, ще играем в нашия стил“, заяви треньорът на „Арда 1924“ Славко Матич преди гостуването на „ЦСКА-София“ в Кърджали.
Това, което трябва на тима, е постоянство и приемственост, посочи Матич, който обясни по този начин загубата от „Локомотив“ в столицата.
„На моменти „Лудогорец“ и „Левски“ играха срещу нас на контраатака, което е показателно за нас. Искаме да сме опасни и агресивни, да намалим грешките“, допълни Матич.
„Тотално се промени обликът на отбора след идването на новия треньор. Гледаме да спазваме неговата футболна философия“, каза Иван Караджов, за когото мачът с „червените“ ще бъде под №100 с фланелката на „Арда 1924“. „Излизаме за победа“, допълни той.
Ръководството на клуба пък намали цените на билетите, като за секторите А, Б и В пропуските са по 10 лева, а за ложата на централната трибуна-15 лева.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0