Пламен Крумов: Мисията в „Арда“ – изпълнена!

Пламен Крумов: Мисията в „Арда“ – изпълнена!

24rodopi.com/Спорт Пламен Крумов си тръгва от "Арда 1924". Днес той прекрати своя договор с кърджалийския клуб по взаимно съгласие. Крумов използва к

24rodopi.com/Спорт
Пламен Крумов си тръгва от „Арда 1924“. Днес той прекрати своя договор с кърджалийския клуб по взаимно съгласие. Крумов използва клубния сайт, за да изкаже своята благодарност.
Капитанът благодари на ръководители, треньори, футболисти, администрация и фенове, с които той е бил заедно през последните 4 години.

„Mission completed/Мисията завършена – така наричам престоя ми в „Арда“.
Престой, който започна точно преди 4 години, в момента е на пауза, а не се знае кога ще завърши!
За мнозина беше голяма изненада и много неочаквано моето пристигане в тук, във “В” група, но за мен това беше едно голямо предизвикателство и приятелска мисия!
Мисията беше “А” група, а предизвикателството беше пътят.
С много труд, характер, сила, нерви, лишения, воля и компромиси успяхме да преизпълним начертания план.
Исторически поход – „В“, „Б“, „А“ група. Финал за Купата на България – за съжаление не успяхме да я донесем в Кърджали!
Класиране за европейските клубни турнири – Лига на Конференциите!
Разбира се, това стана с работа в екип, със супер сплотен колектив, с едни страхотни футболисти, с много добри треньори, ръководители и помощен персонал, за който каквото и да напиша ще е малко.
През тези години по пътя ни към целта имах удоволствието да играя с много футболисти, които не познавах преди това, а също така играх и с играчи доказали се в професионалния футбол у нас и в чужбина, и искам да им благодаря на всички тях за съвместната ни работа.
Като капитан на „Арда“ Кърджали винаги съм се стремял да бъда за пример както на терена, така и извън него.
Много пъти съм бил строг, повишавал съм тон и съм се карал на по-младите ми колеги, но всичко това е било за благото на отбора и за тяхно добро. Винаги съм бил директен и честен за всичко с всеки въпреки, че тази моя черта много пъти ми е носила негативи, но аз се казвам Пламен Крумов и това е моят начин.
Като за финал искам да благодаря на хората – главни виновници за това, аз да се озова в Кърджали.
Семейство Пешеви, благодаря ви – мисията изпълнена!
Елин Топузаков – треньор, който дава уникално уважение към всички играчи – благодаря ти!
Благодаря на всички фенове на „Арда“ за подкрепата през тези години. Благодаря на всички кърджалийци за топлото посрещане. Тук намерих приятели, които никога няма да забравя и ще са част от моя живот където и да съм.
Всичко останало е история.

Пламен Крумов“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0