Пищна нашенка „убива репутацията“ на зам.-кмет в Турция, изнудва го с общи голи снимки

24rodopi.bg/Скандал Нашенка забърка грандиозен скандал в Турция със снимки, на които тя и виден партиец и зам-кмет на община танцуват голи. Прокурату

24rodopi.bg/Скандал

Нашенка забърка грандиозен скандал в Турция със снимки, на които тя и виден партиец и зам-кмет на община танцуват голи. Прокуратурата ще изяснява дали кадрите са истински или българката рекетира с фалшиви материал.

Новината гръмна днес в турските медии, след като зам.-кметът на Ердемли и бивш областен лидер на управляващата Партия на справедливостта и развитието (АКР) Мехмет Топчу подал жалба в прокуратурата срещу живеещата в София жена, която според него се казва Айдан Салиева.

Той обяви, че не издържа повече на изнудванията и затова пуска  жалба, прикрепена със скандалните кадри.

44-годишният Мехмет Топчу, баща на 4 деца, е разговарял с българката от своя акаунт в WhatAspp.

Общинарят от партията на Ердоган е категоричен, че става дума за монтаж. Айдан го заплашвала, че ще изпрати заснетото на негови приятели и за да не се случи това, зам.-кметът превел няколко пъти по сметка на нашенката пари – веднъж 10 хиляди лири и два пъти по 5 хиляди.

По случая е образувано досъдебно производство.

Зам.-кметът твърди, че е жертва на кибер терор, акаунтът му е бил „превзет“ и са последвали манипулациите. „Изнудват ме, това атентат срещу доброто ми име. Ще се боря докрай, няма да позволя да убият репутацията ми“, твърди той.

„Много станаха турските граждани, които попадат в пипалата на българки, които обикновено успяват да измъкнат пари с обещанието да отидат в Турция, но този случай е по-различен. Има снимки, за което е използвана познатата технология Deepfake, която създава много убедителни кадри, които могат да заблудят всеки“, сподели пред 24rodopi.com турски криминален репортер, който следи скандала.

COMMENTS

WORDPRESS: 0