Пишман гладиаторите объркаха аудиторията

Пишман гладиаторите объркаха аудиторията

24rodopi.com/Коментари Дебати в Народното събрание. Излиза един депутат от управляващата коалиция и първо извръща глава към трибуните на втория етаж

24rodopi.com/Коментари

Дебати в Народното събрание. Излиза един депутат от управляващата коалиция и първо извръща глава към трибуните на втория етаж и маха „Честит празник, мили деца“ на дошлите малчугани да видят за какво иде реч в парламента.

И веднага след това видяха.

След поздрава въпросният започна „Копейкин, евро, субсидии, къща, ваксини, вируси…“.

Последва реакция на обекта на думите му. Костадин Костадинов отиде до трибуната и предупреди председателя, а на микрофоните се долови „На този тъпак ще му разбия муцуната“. След което се насочи към мястото на народния представител, който пък от стоеж го хвана за върха на вратовръзката и започна да я мандахерца. Наскачаха от групите на „Възраждане“ и ПП и се започна пъчене гърди в гърди, докато не последва извънредна почивка.

Децата се нагледаха. Мелето се размина, но пък видяха как трибуната влияе на поведението.

Видяха и нелепостта. Да поздравиш деца и след това да оправдаеш собствената си партийна субсидия по най-елементарен начин.

Такива случки в Народното събрание. Дори пред най-официалните гости, защото децата са именно това. Ако имаше някой посланик битката щеше да е в кърпа вързана. Аудиторията е друга, пишман гладиаторите казват „Аве“ и тръгват…

COMMENTS

WORDPRESS: 0