Петя Саръева: Желая попътен вятър на новата-стара областна управа!

Петя Саръева: Желая попътен вятър на новата-стара областна управа!

4rodopi.com/Политика/Темата+ „Не ми е самоцел да се развивам политически и съм насреща винаги да помагам на обществото. Продължавам да се развивам в

4rodopi.com/Политика/Темата+

„Не ми е самоцел да се развивам политически и съм насреща винаги да помагам на обществото. Продължавам да се развивам в частния сектор и желая попътен вятър на новата-стара областна управа“, коментира юристката Петя Саръева, която бе фаворит на „Продължаваме промяната“ (ПП) за позицията „Областен управител на Кърджали“.

Първоначално тя приела предложението на ПП да оглави държавната структура в Източните Родопи, но по-късно се е отказала.

Както първи 24rodopi.com писа, Даниел Делчев остава областен управител на Кърджали.

Пълният коментар на Петя Саръева във Фейсбук:

„Бих желала да споделя няколко неща във връзка със ситуацията около Областната управа. Бях потърсена с молба да помогна и започна ново начало в областта ни. Пред мен стоеше изборът дали искам да работя за една обществена кауза, в която вярвам и да давам на обществото ни или да реша да си остана вкъщи и да обръщам внимание само на собствения си свят. Аз приех с ясната представа, че ще жертвам ранното детство на сина ми (който е на 4 месеца). Не ми е самоцел да се развивам политически и съм насреща винаги да помагам на обществото. Продължавам да се развивам в частния сектор и желая попътен вятър на новата-стара областна управа“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0