Пет пожара за 2 дни: Къща остана без покрив в Чорбаджийско, спасиха други 6 сгради! „Мерцедес“ горя в Равен

Пет пожара за 2 дни: Къща остана без покрив в Чорбаджийско, спасиха други 6 сгради! „Мерцедес“ горя в Равен

24rodopi.bg/Регион Пет са пожарите през последните два дни в областта, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР.  Къща в село Чорбаджийско се запал

24rodopi.bg/Регион

Пет са пожарите през последните два дни в областта, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. 

Къща в село Чорбаджийско се запалила  на 5 септември около 21 часа. Екипи на РСПБЗН-Подкова и Участъка в село Бенковски потушили огъня, който унищожил 140 кв. м покривна конструкция, техника и домашно имущество. Пожарът бил загасен, преди да засегне 6 сгради в близост. По първоначални данни късо съединение причинило запалването.

Лек автомобил „Мерцедес“ се запалил по време на движение в района на село Равен на 5 септември около 20,30 часа. Няма пострадали. Екип на РСПБЗН-Момчилград загасил огъня. Изгоряла част от електроинсталацията.

Около 1 часа на 6 септември горяло табло в трафопост в село Чорбаджийско. На място бил изпратен екип на пожарната служба в Подкова, който загасил огъня. В 12,45 часа на 6 септември бил подаден сигнал за запалени отпадъци в контейнер и горящи сухи треви в село Пелин.

Екип на крумовградската пожарна служба загасил пламъците, причинени от човешка небрежност. Вследствие на късо съединение в далекопровод пламнали сухи треви в село Македонци на 6 септември около 23,30 часа. Екип на РСПБЗН-Кърджали загасил огъня. Няма нанесени щети.

COMMENTS

WORDPRESS: 0