Пеевски: Кирил Петков скимтеше да го сдобря с Борисов, Цонев го изхвърли от кабинета като пудел

24rodopi.bg/Политика „Кирил Петков може да бъде булка само на Борисов, защото той е като един сладък пудел, който ще драска на вратата в Банкя – бъде

24rodopi.bg/Политика

„Кирил Петков може да бъде булка само на Борисов, защото той е като един сладък пудел, който ще драска на вратата в Банкя – бъдете сигурни, от днес го предричам“.

Това заяви в кулоарите на парламента лидерът на ДПС Делян Пеевски след думите на Петков, че „г-н Пеевски е голям и хлъзгав камък на врата на Борисов. Ако той прекъсне зависимостта си от него – ние нямаме проблем да работим с него“. 

„До него сигурно ще бъде неговата приятелка, която днес е по телевизиите. Ще драскат, ще скимтят и ще искат да влязат в неговия кучкарник. Сигурно, за да си играят с неговите овчарки. Бъдете сигурни!

Да бъдем сериозни – тези хора не могат нищо друго да направят освен вече да скимтят и да се молят на Борисов. Този проект приключи. Той остана при контрабандните канали. При техния ментор Рашков, който всички видяха, че ги е зарибил и ги е вкарал в този рибарник. Тези малки рибки, кученца, пуделча и всичко останало.

Те приключиха при пачките.

Още една тема – не мога да разбера защо постоянно говорят за ДПС – кой искал, кой не искал. Откъде знаят, че ние искаме?

Казах още отдавна, че искам да видя какво ще решат избирателите. Да наредят кой ще е първи, втори, трети. След това ще се говори има ли възможност.

Казах, че ако тези хора са ограбили парите на нашите майки, дядовци, близки, за да не могат да живеят достойно в тази държава, с тях не можем да работим.

Както казаха те – интегритет. Което повтаряше Кирил. А Кирил, който обяснява кой на кой е увиснал да ви кажа – молеше и скимтеше да го заведа при Борисов, който два месеца не говореше с него. Молеше ми се: „Моля те, сдобри ни с Бойко! Моля те! Моля те!“. Аз не го сдобрих! Тази вина трябва да я търсите от господин Йордан Цонев, който един ден, седящ с Борисов в неговия кабинет, го хвърли като един малък пудел и затвори вратата след него. Борисов гледаше като Тодор Живков на 9 срещу 10 ноември. Стана и го прегърна! Защото Бойко има голямо сърце, което може да вземе всички в него. След изборите аз предричам, че е много вероятно този пудел да е в неговия кучкарник“, каза Пеевски.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0