Пътничка в катастрофиралия автобус: Благодарение на шофьора не се стигна до „втори Бургас“

Пътничка в катастрофиралия автобус: Благодарение на шофьора не се стигна до „втори Бургас“

24rodopi.com/Темата+ „Бях в автобуса, който катастрофира до Ихтиман. Връщах се от София. Не се случи най-лошото, благодарение на адекватната реакция

24rodopi.com/Темата+

„Бях в автобуса, който катастрофира до Ихтиман. Връщах се от София. Не се случи най-лошото, благодарение на адекватната реакция на шофьора“, пише във Фейсбук страницата „24rodopi“ Румяна Петрова.

Пътнотранспортното произшествиее възникнало на автомагистрала „Тракия“ в района на Ихтиман. Автобус и три леки автомобила са се ударили в участъка. Нанесени са материални щети, няма данни за пострадали.

Автобусът със смолянска регистрация е пътувал по маршрут София – Хасково – Кърджали – Момчилград – Златоград.

Водачът на автобуса намалил рязко скоростта, тъй като на магистралата изскочило куче. В него се врязали три автомобила. Две жени зад волана са леко пострадали.

„Нямаше телени ограждения от страни на пътя. Кучето безпрепятствено и изненадващо изскочи на платното. Добре, че скоростта на ударилите се две коли пред автобуса  не беше висока. Също и на третата, която се вряза странично в него, точно под прозореца, на мястото, където бях аз. Не ми се мисли какво щеше да се случи, ако шофьорът не беше успял да спре на сантиметри от тях. Втори Бургас!“, подчертава пътувалата в автобуса, визирайки катастрофата с мигрантския автобус, при която загинаха двама полицаи.

„Господа, защо се случват катастрофи, вследствие на изскачащи животни на магистралата? Кой не си е свършил работата и не е поставил мрежа на този участък? Да, Слава на Бога, отървахме се без тежко пострадали! Остава обаче, стреса за шофьорите на леките автомобилите и на автобуса“, допълва тя.

Снимка: Диана Русинова, Фейсбук

COMMENTS

WORDPRESS: 0