Първо в 24rodopi.com: Автобусът-убиец е на кърджалиец, продал го на харманлийска фирма, която…

Първо в 24rodopi.com: Автобусът-убиец е на кърджалиец, продал го на харманлийска фирма, която…

24rodopi.bg/Темата+ Автобусът-убиец е бил собственост на кърджалиец, който дерегистрирал возилото и го продал за скрап на харманлийска фирма. Това на

24rodopi.bg/Темата+

Автобусът-убиец е бил собственост на кърджалиец, който дерегистрирал возилото и го продал за скрап на харманлийска фирма. Това научи 24rodopi.bg от отлично осведомени източници.

Припомняме, че автобус с 48 мигранти блъсна патрулка в Бургас след гонка, загинали са двама полицаи. Тежкият инцидент е станал около 5 часа тази сутрин.

„Продавачът е коректен. Освобождава се от стария автобус и го продава за отпадък на харманлийската фирма. Именно там става шашмата. Автобусът е препродаден на друга фирма и след това се използва от трафикантите на хора“, разкри запознатият с прехвърлянията на собствеността източник.

„Докато беше собственост на колегата, автобусът бе използван за легална дейност. Той беше дерегистриран в КАТ-Кърджали, и продаден за старо желязо, но в Харманли е извършена друга продажба и возилото отива в ръцете на каналджиите“, отбеляза друг източник.

„Вирджиния Н“ е транспортна фирма, която след 2019 година попада в категорията на „скромните“ в бранша, преди това е имала много успешни периоди. Това споделя транспортен бос.

Оборотът й за 2019-та е едва 163 хиляди лева. Едноличното дружество с ограничена отговорност е регистрирано в Кърджали, на булевард „България“ бл. 21. На същия адрес са регистрирани 32 фирми

Очаквайте подробности

COMMENTS

WORDPRESS: 0