Партийци, пиари, мисирки… Карантина или чекмеджета, туй е въпросът!

Партийци, пиари, мисирки… Карантина или чекмеджета, туй е въпросът!

24rodopi.bg/Коментари Деса Острието, известна повече с един намирисващ прякор, пуснала нещо за заразения председател на парламента, заради когото б

24rodopi.bg/Коментари

Деса Острието, известна повече с един намирисващ прякор, пуснала нещо за заразения председател на парламента, заради когото бяха изолирани сума народ от управленския елит. И това нещо се нищи из телевизиите. Пък един пиар се скарал на водещия, че правил внушения. Пък кога и къде си направил теста шефът на Народното събрание.

Бившият премиер рекъл, че кабинетът и президентът се скрили чрез карантината. Думи от човека, който година и половина обикаляше баирите и правеше включвания по фейсбук от разни пънчета в горите, късайки през другото време менискуси, когато го викнат в Народното събрание…

И други такива глупости. Партиите, барабар целият им пълнеж, ведно с пиари и „жители на Мисирково“, така и не разбраха, че за хората техните карантини, тестове, ваксини, вируси, вълни и прочее са дотегнали до немай къде. Има достатъчно по-важни теми за огорченото и потиснато общество. За което дори диванният протест на Коцето  премина без особено значение.

Толкова работа има, че може да се наеме за нея половин Пекин. И е време да се залавят за нея. Защото с тези темпове явно при 127-мата вълна ще се разбере откъде се напълниха „онези“ чекмеджета и къде заминаха парите. Примерно. Ето една изключително важна тема. Защото тя формира квинтесенцията на измисления преход и отговаря на въпросите „Как и защо стигнахме дотук?“.

COMMENTS

WORDPRESS: 0