Парламентарен шеф и съветник на премиера: Няма по-лоши пътища от кърджалийските, пари за Околовръстното има, но…

24rodopi.bg/Политика Парламентарен шеф обиколил почти всички областни градове, но по-лоши пътища от тези в Кърджали не видял никъде. Това бе един от

24rodopi.bg/Политика

Парламентарен шеф обиколил почти всички областни градове, но по-лоши пътища от тези в Кърджали не видял никъде. Това бе един от акцентите в брифинга на председателя на Комисията по регионална политика, благоустройство и местно самоуправление Настимир Ананиев и съветника на премиера Димитър Илиев. Народният представител в 47-мото Народно събрание от „Продължаваме Промяната“ Настимир Ананиев е и член на Комисията по транспорт и съобщения. Той посочи, че има средства за изграждането на Околовръстен път на Кърджали, но проблем се оказали забавянето с проекта и недовършените отчуждителни процедури.

Ананиев обеща съдействие за ремонти на важни пътни артерии в региона, като сред тях и пропадналият път край Стоманци, който създава проблеми на населението на няколко дела в Джебелско и Кирковско, а така също и алтернативния машрут на пътя за Маказа през Джебел и Рогозче.

Очаквайте подробностите

COMMENTS

WORDPRESS: 0