Пандемията не спря доброто: Пари за децата, помощ за изгоряла къща, но и заря в небето над Крумовград!

Пандемията не спря доброто: Пари за децата, помощ за изгоряла къща, но и заря в небето над Крумовград!

За поредна година Община Крумовград посреща празниците без големи тържества, в условия на пандемия. Но спазвайки традициите, в навечерието на Коледа и

За поредна година Община Крумовград посреща празниците без големи тържества, в условия на пандемия. Но спазвайки традициите, в навечерието на Коледа и Нова година, екипът на кмета Себихан Мехмед проведе няколко благотворителни инициативи.
На проведения Коледен благотворителен базар бе събрана сумата от 10 413 лева и с нея бе дарена частица надежда на 39 деца, ученици и студенти, сираци и полусираци от община Крумовград.

С решение на Общинския съвет бяха осигурени средства в размер на 6 000 лева за възстановяване на покривната конструкция на изгорялата на 10 декември къща в с. Овчари. Кметът на община Крумовград благодари на всички дарители, които осигуриха материалите и ремонтираха пострадалата сграда.

„Желанието ни е, освен хората в нужда, да зарадваме с празниците и жителите и гостите на Крумовград, да почувстват празничната атмосфера. Затова точно в полунощ празнични фойерверки ще озарят небето над Крумовград и така ще пожелаем на всички светлината да влезе в домовете им, а Новата 2022 година да бъде здрава мирна и по-добра“, посочи кметът на Крумовград Себихан Мехмед.
24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0