Пълната порн.графия и голият за*ник: Гащи на търг, оръжия като подарък!

Пълната порн.графия и голият за*ник: Гащи на търг, оръжия като подарък!

24rodopi.bg/Коментари Станалата популярна като „голата кметица от Момин проход“ Диана Габровска вече жъне успех в Гърция с първия си порнофилм. Снимк

24rodopi.bg/Коментари

Станалата популярна като „голата кметица от Момин проход“ Диана Габровска вече жъне успех в Гърция с първия си порнофилм. Снимките били в южната ни съседка, мъжът й бил с нея, подкрепял я. Тя пък обяснила на децата си „Като пораснете ще разберете“. Готвила се за участие и във втори. Докато чака, „голата кметица“ обмисляла да пусна на търг бельото си. Ей така, да си продаде ползваните гащи. Имало много желаещи да ги купят.

И това трябва да го обяснява на децата си. Като пораснат.

 

*

Сега към по-сериозните неща. Този път с пораснали деца, които като малки май малко са играли на война.

След канските мъки за избор на председател, парламентът започва работа. Ще се гласува първото предложение за мандат №48-даването на военна помощ за Украйна. Вносители-ДБ. Очаква се то да бъде подкрепено с гласовете на ГЕРБ и ПП.

И досега боеприпаси и гранати в Украйна бяха български. Но продавани на трети страни. Сега вече говорим за помощ. Тоест, ще ги харизваме. Но понеже все някой ще трябва да го плати, познайте от три пъти кой ще бъде това.

Впрочем, с подобно решение вече сме страна в конфликта. Влизаме във война. Дали порасналите деца в парламента ще го разберат?

 

*

 

Какво е общото между двете теми ли? Пълната порнография и голия задник. Само дето гащите не са на търг. А подарък.

 

*

И накрая. В Румъния избухнаха масови протести срещу разполагането на войски на НАТО и политиката на властите спрямо Украйна. Лозунгите: „Ние не сме плацдарм“ и „Стига сме хрантутили Украйна“.

Това е просто комшийски пример. Пък и румънците от едно десетилетие са една обиколка пред нас.

COMMENTS

WORDPRESS: 0