Отзвук от Тюркян чешма: На 26 март ли ДПС ще спечели 40 депутатски мандата

Отзвук от Тюркян чешма: На 26 март ли ДПС ще спечели 40 депутатски мандата

Едно време беше важно присъствието на Тюркян чешма. После от значение бяха само думите, изречени от трибуната. Днес е „едно и също всяка година“, как

Едно време беше важно присъствието на Тюркян чешма. После от значение бяха само думите, изречени от трибуната.

Днес е „едно и също всяка година“, както казват присъстващите на възпоменателните митинги.

Истинска новина може да се улови само в неформалните разговори; изпуснатите думи на оратора долу – сред хората, пред гостите от страната и чужбина; от началническия инструктаж след мероприятието, ако ще към „сабахлара дору“.

Или казано по ахмеддогански, важно е на Тюркян чешма да ти е отворен порталът за телепатична информация от общността и тези, които са водачи на тази общност. Демек, сещате се, ахпап да ти е морфичния резонанс.

*

Мустафа Карадайъ очаква изборите за 39-о Народно събрание да се проведат на 26 март и затова вече е готов със стратегията за спечелване на над 40 депутатски мандата. Сега са 36.

Това, че ДПС се готви за избори на 26 март 2023 година е новина, нищо, че не е гръмнала от трибуната.

„Най-вероятно ще имаме шанс и възможност, ако имаме някои пропуски от изборите през 2022 година да ги поправим, най-скоро през 2023 година. Тогава ще имаме над 40 народни представители, ще се учим на коалиционна култура, ще бъдем част от коалицията, защото когато ДПС е част от изпълнителната власт, тогава България е имала най-високите икономически показатели, постигала е своите национални приоритети – членството в НАТО и ЕС“, каза председателят на ДПС в Млечино, а ден по-късно и в Могиляне.

*

80 от ГЕРБ и 42 от ДПС е достатъчен сбор за правителство.

80 от ГЕРБ, 40 от ДПС и 12 от „Български възход“ също правят кабинет, още по-стабилен кабинет (ген. Стефан Янев няма проблем с коалиционната култура, остава и ген. Бойко Борисов да се научи да се прегръща с ДПС без да го приема това за срамно).

Тези уравнения вече са от листа на бюрото на Ахмед Доган. Въпрос на отворен портал.

 

Другата тема: Кой ще пречи на ДПС в смесените региони през март 2023-та – четете утре

Другата новина: На Тюркян чешма се появи и следващият зам.-председател на Народното събрание от квотата на ДПС – четете тук

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0