Откровението на една „жрица“: Нормална работа?! Парите не стигаха, затова се продавам!

Откровението на една „жрица“: Нормална работа?! Парите не стигаха, затова се продавам!

24rodopi.bg/Общество „Работих нормална работа, но не ми стигаха парите. Имам и дете, което гледам сама. Мечтата ми е един ден да приключа с това и да

24rodopi.bg/Общество

„Работих нормална работа, но не ми стигаха парите. Имам и дете, което гледам сама. Мечтата ми е един ден да приключа с това и да имам едно нормално семейство, което да живее без лишения“.

Изповед на едно момиче, което продава тялото си. 25-годишна дама, която е навлязла в най-древната професия по принуда.

„Сигурно това казва всяка една, която се е захванала с този занаят, но това е истината“, допълва жената, която се представя с професионалния си псевдоним-Сабрина.

Десетки млади жени заработват като „жрици на любовта“ в Родопите. Болшинството от тях са от вътрешността на страната и идват в областните градове Кърджали и Смолян на гурбет. За целта наемат квартири или стаи в къщи за гости.

В същото време тарифите, които предлагат, са по-скъпи от техни колежки в публични домове в Бавария. От 120 до 200 лева взема на час проститутка в Родопите, докато румънска гастрольорка в Германия предлага ласки срещу 50 евро, разкриват родни гастарбайтери, които заделят от месечния приход зад граница за подобен род услуги.

COMMENTS

WORDPRESS: 0