Откриха парк „Наим Сюлейманоглу“ в Люлебургаз

24rodopi.bg/Общество По покана на Община Люлербургаз, Република Турция  и на организацията „Балгьоч Люлебургас“ имах изключителната чест да присъства

24rodopi.bg/Общество

По покана на Община Люлербургаз, Република Турция  и на организацията „Балгьоч Люлебургас“ имах изключителната чест да присъствам на откриването на парк, носещ името на световноизвестния щангист и почетен гражданин на Община Момчилград Наим Сюлейманоглу.

Това съобщава Илкнур Кязим, кмет на община Момчилград.

„Благодаря на кмета на Люлебургаз г-н Мурат Геренли и екипа му за топлото посрещане и възможността заедно с останалите представители на ръководството на Община Момчилград да бъдем гости на днешното събитие.

Това е поредната признателност и почит към Наим Сюлейманоглу извън пределите на страната ни, защото той прослави не само родния си град Момчилград, но и България пред света.  Вярвам, че с откриването на този парк името на Наим ще служи за пример на идните поколения и ще ги вдъхновява за успехи в начинанията“, допълва Илкнур Кязим.

На откриването са присъствали представители на ДПС от областите Кърджали и Хасково, както и много изселници от България в Люлебургаз.

COMMENTS

WORDPRESS: 0