Отиде часът по Трудово: Апаш задигна кабел и заваръчни апарати от учебна работилница

Отиде часът по Трудово: Апаш задигна кабел и заваръчни апарати от учебна работилница

Кражба на кабел и заваръчни апарати от учебна работилница е била разкрита от полицейски служители от РУ-Момчилград, съобщиха от Областната дирекция на

Кражба на кабел и заваръчни апарати от учебна работилница е била разкрита от полицейски служители от РУ-Момчилград, съобщиха от Областната дирекция на МВР. За срок до 24 часа в управлението е бил задържан 37-годишен. Престъплението било извършено в интервала от 11 февруари до 17 февруари, като в помещението било проникнато чрез повреждане на решетка на прозорец и откраднати около 30 метра многожичен кабел и 5 заваръчни апарата. Дежурна оперативна група извършила оглед и е образувано досъдебно производство. При организираните издирвателни действия бил установен извършителят на деянието. Част от откраднатите вещи били предадени в пункт за вторични суровини, а други намерени в близост до жилището на задържания. Работата по случая продължават група „Криминална полиция“ и разследващ полицай.
Две проверки са започнати в РУ-Момчилград за извършени кражби. В района на пречиствателната станция в града от земеделска градина изчезнали метални колове и оградна мрежа, а от село Груево – 30 ламаринени плоскости и 3 метални варела. Група „Криминална полиция“ извършва проверките и издирва извършителите на престъпленията.

24rodopi.com

COMMENTS

WORDPRESS: 0