От заседанието на ОблС на ДПС: Защо Зюлфие и Бирол са в ЦС, а не общинските председатели?!

24rodopi.bg/Политика Защо Зюлфие Ибрямова от женското дружество в Ардино и организационният секретар на Областния съвет на ДПС Бирол Кьосеюмер са чле

24rodopi.bg/Политика

Защо Зюлфие Ибрямова от женското дружество в Ардино и организационният секретар на Областния съвет на ДПС Бирол Кьосеюмер са членове на Централния съвет, а не председателите на общински съвети в Кърджали, Ардино и Кирково?

Този въпрос е бил повдигнат на заседанието на Областния съвет на ДПС в Кърджали и без да е получен задоволителен отговор се пренесе в неформалните разговори на партийния актив.

Трима от председателите на Общински съвети в област Кърджали не попаднаха в Централния съвет на ДПС. В националното ръководство не е дори шефът на разпоредителния орган в Кърджали Мухаррем Мухаррем.

На първото си редовно заседание Областният съвет на ДПС в Кърджали избра ново оперативно бюро, което се състои от 21 души.

За заместници на областния председател Ресми Мурад са избрани д-р Ерджан Фърънджъ и Байрям Байрям.

Членове на оперативното бюро са четиримата народни представители, председателите на общинските съвети на ДПС, кметовете на общини, областният председател на Младежко ДПС в Кърджали и организационният секретар на Областния съвет.

COMMENTS

WORDPRESS: 0