От София до Кърджали, винаги когато Лъчо играе!

От София до Кърджали, винаги когато Лъчо играе!

24rodopi.com/Спорт От София до Кърджали за всеки мач на „Арда 1924“. Ритъмът на Румяна и Христо Котеви, родители на футболиста на „сините“ Лъчезар

24rodopi.com/Спорт

От София до Кърджали за всеки мач на „Арда 1924“. Ритъмът на Румяна и Христо Котеви, родители на футболиста на „сините“ Лъчезар Котев. Не пропускат нито една домакинска среща от Първа лига.

„Лъчезар още от ранна детска възраст бе запален по футбола. На 2 години и половина го заведох на футболен мач в София, и така до ден днешен цялото семейство се запали по този прекрасен спорт. Първото индивидуално отличие спечели, когато бе на 6 години, в детския футболен турнир на „Лъвчетата“. На 7-годишна възраст стъпи на стадион „Георги Аспарухов“ и от тогава не е спирал да преследва мечтите си“, споделя бащата на Лъчезар Котев.

Разбира се, че известният футболист е минал и през куп трудности, предизвикателства, контузии, докато съдбата го доведе до Кърджали, където се радва на прекрасно отношение със своите съотборници.

Котев-старши отбелязва още, че Кърджали е прекрасен град, в който живеят много гостоприемни хора.

„С доста много кърджалийци сме създали и поддържаме прекрасни приятелски взаимоотношения“, казват Румяна и Христо Котеви.

COMMENTS

WORDPRESS: 0