От „Parla pui piano“ до „Bella Belinda“ – като не можеш да си Фалконе, поне стани Бушета

Жельо Михов/Коментари/24rodopi.bg Тумба-лумба, ала-бала в поредния брифинг на главния прокурор. Гешев отново се носи като мелодията на „Parla pui pia

Жельо Михов/Коментари/24rodopi.bg
Тумба-лумба, ала-бала в поредния брифинг на главния прокурор. Гешев отново се носи като мелодията на „Parla pui piano“, ама не от „Кръстникът“. „Черни овце, мъжество“ и други глупости вместо действия.
Атентатът срещу него бил атентат срещу държавата и прочие.
Пич, че като Фалконе няма да станеш е ясно. Но поне се превърни в Томазо Бушета. И мафията ще се посере. Ако не знаеш кой е, прочети малко по темата.
Този народ иска действия, не брифинги тип предизборна кампания. Че аман от поръчвани, убивани, недоубивани. Стига циркове и театър. Нагледали сме се. Че чак и Русия намеси. Абе, пич, руснаците не мятат пиратки да гонят диви прасета. Ама остай!
Жалко и тъжно е за стотиците читави прокурори и полицаи в страната, които от десетилетия всякакви партийни грабители им поставят хомоти и им спъват работата.
А читави хора има, има и винаги е имало.
И Гешев, смени „Parla pui piano“ на Джани Моранди с „Bella Belinda è innamorata Parla da sola con l’insalata“ някак си по ще си отива в този ц

COMMENTS

WORDPRESS: 0