„От Кремъл ми казаха….“! Пропаганда в „Час по трудово“ – всички в битка за „Оскарите“ за лентата „Украйна“

„От Кремъл ми казаха….“! Пропаганда в „Час по трудово“ – всички в битка за „Оскарите“ за лентата „Украйна“

24rodopi.bg/Коментари Украинската армия изби мирни жители. Видяхме кадрите в световния видеообмен и социалните мрежи. Една кървава касапница в Донецк

24rodopi.bg/Коментари

Украинската армия изби мирни жители. Видяхме кадрите в световния видеообмен и социалните мрежи. Една кървава касапница в Донецк.

Това обаче бе подминато с пренебрежение от т.нар. „водещи медии“ у нас. Всъщност водещо в момента е едно съревнование кой да се подмаже повече на западните партньори.

Едностранчивото отразяване на един конфликт се превърна в доктрина, а изпълнението й на моменти е трагикомично.

Грантаджийски журналисти дори се позовават на „свои източници“ в Кремъл, които рекли, че Путин щял да бъде свален?! Звучи добре, но тъпо. Дори дебил би се обидил на това „имам източници в Кремъл“. В ДАНС направо да се засрамят.

Друг някакъв бг журналист посочил, че руските войници се молили за хляб, вода и бензин. Още малко и за евтино олио.

Да сте видели български кореспондент да отразява реални бойни действия? Не, стискат микрофони на границата, летят едни млади момичета и се чудят къде да ги заврат, че да мине по-интересно прякото включване. Българско падение по време на консумация „военен кореспондент“.

Всяка поява на Зеленски пък се отразява приоритетно. Най-вероятно ще му връчат и „Оскар“ на наближаващата церемония за цялостно творчество с лентата „Украйна“.

Това настрана, че и родните лакеи могат да се включат.

Вихри се страшна пропаганда, с много калпаво изпълнение. Сякаш в час по трудово. Да се начуди човек на парите, изсипани за нея. Та десетина юнаци да бяха финансирали във фейсбук, сигурно по-успешно щяха да се справят.

Очаквайте: Денят Х – ще се включи ли България във войната!?

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0