От Брюксел до София – солидарен идиотизъм

От Брюксел до София – солидарен идиотизъм

24rodopi.bg/Коментари ЕК реши ей така, колективно, да се намали потреблението на газ с 15 на сто. Превод-бизнесът ще трябва да намали мощностите, а п

24rodopi.bg/Коментари

ЕК реши ей така, колективно, да се намали потреблението на газ с 15 на сто. Превод-бизнесът ще трябва да намали мощностите, а по този начин и персонала-идва огромна безработица. Обикновените хора ще стоят на тъмно и студено.

Колективна глупост на едни бюрократи.

Намаляването на потреблението ще се наложи в императивна форма. Утре с пълен консенсус ще се реши да ядете с 20 на сто по-малко и с 20 на сто да ползвате по-малко вода. Ще намалят и въздуха като призоват вкупом да се носят маски.

Ние пък останахме без газ. Защото сме най-наперени от всите останали. И това ще проличи най-ясно, когато започне отоплителният сезон, а живеещият в друг свят столичанин трябва да плати 2000 лева сметка за парно. Тогава рязко ще се озове в света на гладните.

В същото време депутати се хвалят с невиждани постижения. Като различните мотиви по вратовръзките.

В последния момент премиерът в оставка се намъква в АЕЦ Козлодуй, за да промотира „Уестингхаус“. Да вмъкне американско ядрено гориво в централата, която не може да работи с него. Рискът е „Чернобил“2. Но интересите са огромни.

Един депутат си постави оценка 10 по шестобалната система…

Вицепремиер обвини де що има извънземно за кризата в енергетиката…

От Брюксел до София-солидарен идиотизъм.

COMMENTS

WORDPRESS: 0