От 25 април: Международният влак София – Истанбул отново започва да пътува

24rodopi.com/Общество От 25-и април се възстановява движението на международния влак, който пътува между София и Халкали (Истанбул). Това става ясно,

24rodopi.com/Общество

От 25-и април се възстановява движението на международния влак, който пътува между София и Халкали (Истанбул). Това става ясно, след като ръководствата на Български държавни железници (БДЖ) и турските железници (TCDD) се договориха влакът отново да започне да пътува преди началото на летния сезон.

Международният влак от Халкали (Истанбул) ще потегля в 21:40 ч. от 25-и април и ще пристига на Централна гара София в 09:35 ч. В обратната посока от София към Истанбул влакът ще заминава по разписание в 18:30 ч. от 26-и април и ще достига крайната си дестинация Халкали (Истанбул) в 05:34 ч.

Този влак ще се движи в състав от спални вагони и вагони за седящи, като от 2-ри юни за летния сезон е предвидено да бъде включен и директен вагон за пътуване между Букурещ и Халкали (Истанбул), съобщават от пресцентъра на БДЖ.

Повече информация за пътуването с този влак клиентите на БДЖ могат да получат от служителите в железопътните бюра и билетните каси за международно билетоиздаване в гарите в страната или на националния информационен телефон 02/931 11 11.

COMMENTS

WORDPRESS: 0