Освободиха Бойко Борисов! Той вече се страхува за живота си

Освободиха Бойко Борисов! Той вече се страхува за живота си

24rodopi.bg/Темата+ Задържаният снощи бивш премиер на България Бойко Борисов бе освободен тази вечер към 20.30 часа. "Гадно, брутално, върнаха ни в

24rodopi.bg/Темата+

Задържаният снощи бивш премиер на България Бойко Борисов бе освободен тази вечер към 20.30 часа.

„Гадно, брутално, върнаха ни в комунизма. Снощи вечеряме – децата, влизат цивилни – униформени, разтършуваха цялата къща“, това бяха първите думи на лидера на ГЕРБ след като напусна сградата на Главна дирекция на националната полиция.

„Никакво обвинение, нищо! След като разтършуваха всичко, накрая установиха, че няма нищо намерено и помислих, че си тръгват и те с цялото ми удобство ми казаха, че трябва да ме задържат“, каза Борисов.

И още от Борисов:

,,Допреди 10 минути 24 часа седим в килиите и нито един милиционер. Казвам милиционер, защото това вече си е милиция. Сега четем, както беше 44-та г. Явява се министър-председател, вика полицаите, следователи в неговия кабинет, той се явява свидетел на мафията и Черепа. Започват да пишат, там стоят финансов министър и вътрешен министър, без да имат право.

Момчетата пишат и викат: „Ходете и ги прибирайте, защото може да скрият доказателства. Затова ни викаха и декември. Дойдоха, провериха, постояхме 24 месеца и изстинахме. Яд ме е! Никакви нови въпроси!“.

„Страхувам се, че ще ме убият“, каза лидерът на ГЕРБ.

COMMENTS

WORDPRESS: 0