Оставя нивата срещу 25 лева за се*с в града?!

Най-древната професия на аматьорски начала 24rodopi.bg/Общество/Регион Живее на село. Работи по градината, гледа животните, но зарязва всичко заради

Най-древната професия на аматьорски начала

24rodopi.bg/Общество/Регион

Живее на село. Работи по градината, гледа животните, но зарязва всичко заради… 25 лева срещу се*с в града.

Битието на една 30-годишна дама от Родопите. Клиенти пък й намира „сводник“ в областния град. Тя сама е предложила услугите си. Просто чака обаждане, когато се намери желаещ. Праща й се такси от града, което мераклията за ласки заплаща. Всъщност, цената й е 50 лева, но половината от сумата прибира „свръзката“.

Десетки дами между 18 и 60-годишна възраст са в регистъра за „любов“ в региона.

Услугите на дамите се търсят от млади и стари. Предимно вторите, сред които и пенсонери, някои от които получават „тавана“, разкриват за „Родопи voice“ отлично запознати. Цените за дамите, болшинството от селата, са спрямо възрастта и красотата-от 50 до 200 лева за сеанс. Техните снимки не са в „сайтовете за възрастни“, където оферти за Кърджали и Смолян отправят гастрольорки-професионалистки от вътрешността на страната.

За всеки влак си има пътници обаче. И доработката за укрепване на бюджета разцъфтява.

Както вече 24rodopi.com писа, застаряващи дами в Родопите са намерили начин да закърпят финансите в трудните времена на несигурност и инфлация, продавайки „ласки“ на пенсионери. Сексуалните удоволствия пък струват на мъжете между 20 и 50 лева, твърдят пред наш репортер възползващи се от услугите. Офертите идвали от петдесет и нагоре годишни самотни жени. Срещите се осъществявали в малки квартални заведения, както и кръчми около автогарите. Доброволната проституция е дело на дами, занимаващи се с нископлатена работа, някои дори били на квартира в градовете.

Други пък търсят „свръзка“ с човек, добре познат в средите на мераклиите, осигуряващ лесно клиенти срещу 50 на сто от заплащането на услугата.

На снимките: В очакване на мераклии

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0