Офертите за работа: Едно място в Кърджали, едно – на морето, едно за заплата под 1000 лева, едно – за бон+

Офертите за работа: Едно място в Кърджали, едно – на морето, едно за заплата под 1000 лева, едно – за бон+

24rodopi.bg/Регион Бармани, сервитьори, хостеси, камериерки и миячки за заведения в Слънчев бряг. Няколко места за позиция „готвач – топла/студена ку

24rodopi.bg/Регион

Бармани, сервитьори, хостеси, камериерки и миячки за заведения в Слънчев бряг. Няколко места за позиция „готвач – топла/студена кухня“ за обекти по южното Черноморие.

Десетки са офертите за работа в черноморските ни курорти. Традиционно фирми търсят в Кърджали работна ръка за Западна Европа. Международни шофьори, хигиенисти – и в Кърджали, и на Запад…

Продължава и кърджалийският интерес на собственици на ферми в различни региони на страната, търсят пастири, семейства за поддържане на стопанство и т. н.

На територията на 7-те кърджалийски общини офертите са за: учители, медицински лаборанти, магазинери, машинни оператори, бармани, готвачи, гладачи, пакетировачи и т. н.

1 400 лева заплата гарантират на специалист „Приложно програмиране“ в Ардино. Толкова е и обещаното месечно възнаграждение за инженер-енергетик. 1 100 лева са обещани на шофьор на тежкотоварен автомобил.

Почти половината от предложенията за трудова заетост са за заплата под 1000 лева, другата – „отгоре“. Има оферти и за над 3000 лева, но много далеч от дома.

На снимката: Работа за повече пари в годината на голямата инфлация – основна тема на традиционния съботен пазар в Кърджали. Било на крак пред сергиите, било на кафе – това коментираха кърджалийци вчера.

COMMENTS

WORDPRESS: 0