ОДК отваря врати и стартира с 20 школи и клубове

ОДК отваря врати и стартира с 20 школи и клубове

24rodopi.bg/Образование С Ден на отворените врати на 1-ви октомври стартира новата учебна творческа година в Общински детски комплекс Кърджали. ОДК к

24rodopi.bg/Образование

С Ден на отворените врати на 1-ви октомври стартира новата учебна творческа година в Общински детски комплекс Кърджали. ОДК кани децата, учениците и техните родители, в съботния ден от 10 до 12 ч., за да се запознаят с работата на предлаганите клубове и школи и с техните ръководители.

През тази учебна година ОДК предлага занимания в 20 разнообразни клубове и школи в областта на науката, изкуствата и спорта – школа по изобразително изкуство, детска вокална група, школа за модерни и спортни танци, театрални студия, радиоклуб „Детски свят“, школа по фотография, школа по математика, школа по етнография и краезнание, Детски и младежки парламент, клубове за здраве и природа и др.

В заниманията по интереси могат да се включат деца и ученици от предучилищна група до 12 клас, които са активни и имат разностранни интереси. Обучението в ОДК е безплатно и дава възможност на децата за личностна изява, да развиват творческия си потенциал, да надграждат своите умения и знания, както и да участват в различни конкурси, програми и тържества.

Клубовете, школите и съставите са съобразени с желанията, интересите и свободното време на децата и учениците и се ръководят от доказали се педагози.

Родителите могат да запишат децата си лично в сградата на ОДК или да подадат сканирани заявления по електронната поща до 1 октомври. Формуляр на  „Заявление за записване“ може да се изтегли от сайта на комплекса.

COMMENTS

WORDPRESS: 0