Очевидец на зверската катастрофа: По чудо двамата водачи са живи! (видео)

24rodopi.com/Темата+ „Беше зверски сблъсък. По чудо хората в колите са живи“, каза пред 24rodopi.com очевидец на тежката катастрофа, която стана днес

24rodopi.com/Темата+
„Беше зверски сблъсък. По чудо хората в колите са живи“, каза пред 24rodopi.com очевидец на тежката катастрофа, която стана днес около 12 часа на разклона за село Бенковски.
Водачите на двата автомобила са били откарани в болницата в Кърджали, като към момента няма данни за състоянието им. Мъжете са на 65 и 48 години. Пътували са сами в автомобилите, съответно „Опел“ със софийска регистрация и „Фолксваген“ с кърджалийска.
Първи помощ чрез спешния телефон 112 е поискал известният кърджалиец Никола Стоев.
„Случи се някакъв ужас. Пътувах зад една от колите. Водачът на софийската кола беше заклещен. По време на спасителната акция можеше да има взрив, защото се бяха разлели големи количества гориво и масло, беше задимено. Трябваше да извадим водачите, но минаваха много коли, махахме, но не спираха. Добре, че не се запали колата, в която беше заклещеният човек. В крайна сметка спасителните екипи си свършиха перфектно работата и успяха да извадят заклещения водач. Дано и двамата да оцелеят“, разказа пред 24rodopi.com Никола Стоев.
По първоначални данни водачът на софийския автомобил идвал откъм Златоград, но не е спрял, за да даде предимство на движения си друг автомобил по главния път Кърджали – ГКПП „Маказа“.

Очаквайте подробности

COMMENTS

WORDPRESS: 0