ОбЗор на седмицата: Само сек.ове дават, а Николинка и Слай няма да я познаЙ

24rodopi.bg/Коментари/Общество Вдишвайки пролетния въздух, човек няма как да не си помисли колко хубаво място е светът! Но все някой наемател ще му р

24rodopi.bg/Коментари/Общество

Вдишвайки пролетния въздух, човек няма как да не си помисли колко хубаво място е светът! Но все някой наемател ще му развали настроението…

Бил Гейтс захапал сандвич и изрекъл: Скоро ще ви храня с вкусни химически масла!

Милиардерът е един от най-големите апологети за спасяването на света от т. нар. климатични промени. Той предрече пандемията от коронавирус. С точност до минутата. Дали не се е помислил за господар на света, как смятате?

Парите не развалят човека, тъй да знаете. Когато си бил беден задник и в един момент си натрупал пари, просто ставаш богат задник. То си е било заложено. Като си окъсан пич и в следващия миг с пари-то ще станеш просто един богат пич.

За Бил не се отнася. Да си яде химиите. Тя, баба му, цял живот с боя си е мазала филиите сигурно.

 

Времето за корупция все е неподходящо

 

Минаваме към родната ферма.

Доказателства от специални разузнавателни средства и разпити на свидетели са наклонили везните прокуратурата да превърне бившия главен секретар на МВР Живко Коцев от свидетел в обвиняем. Това рекъл столичен обвинител в интервю. Но мисирщината напира: „Ама защо чак сега, ама защо чак сега, на фона на политическата нестабилност?!“. Мда, според концепцията на домашните птици във фермата, в името на стабилността корупцията трябва да процъфтява. За нея се говори най-много, но все времето не е подходящо.

 

Родопската принцеса не може да се познае

 

Николина Ангелкова скъса с политиката след министерските кресла, а раздялата се случи с пълен тунинг от нейна страна. Нали помните какви корекции си направи? Една истинска родопска принцеса, която Холивуд обожава. Питайте Силвестър Сталоун, ако  не вярвате. Двамата имат куп снимки заедно.

С тунинговането обаче Николина вече не може да се познае, да си спомни за предишната Николинка. Тя не се е разпознала на снимките с бившия главен секретар на МВР Живко Коцев. Това е обявила при разпитите по делото за митническата организирана престъпна група. Е, как да се познае! Та тя завинаги се отърси от предишния образ. Тия па от прокуратурата…

 

Киро го учил в Харвард

 

Киро застана пред Сашо Диков в опит да си върне що-годе приемлив имидж. Да изчетка нещо след спукването на сапунения мехур. Сашо е разбран човек, при него минават такива.

Ама Кирил рекъл: „Учили сме го в Харвард как се прави от една бедна страна богата! Ами колко да е трудно?!“.

Яваш с това самочувствие бре, ексканадец! Че направо вързахме за всички тия месеци. Де що пипнахте и ни се нахендри на тройна цена.

Репутацията на Харвард рязко започна да се срива с подобни възпитаници. Предметът да не е бил „Как да забогатеем в бедна страна“? Това по-някак се връзва.

 

Скимтенето

 

Значи, Делян Пеевски като си отвори устата и буквално ги помита течението. „Моля те, сдобри ни с Бойко! Моля те! Моля те!“. Така Кирчо „скимтял“ към председателя на ДПС, изрече самият лидер на Движението. Да, ама Данчо Цонев го гепил и го изхвърлил от кабинета на Борисов, като пудел, вика Пеевски. Пък през това време топ футболистът от Банкя гледал като Тодор Живков на 9-и срещу 10-ти ноември, пак споделя от кухнята Пеевски…

 

ГМО Урсулата

 

ЕК отвори вратите за безконтролно ГМО в храните! Предложението е за „широко освобождаване от досегашните изисквания за оценка на риска, етикетиране и проверки“.

Сега си е*а мамата!

Урсула направи кинтите с мъжа си от ваксините и сега е решила на финалната права да отрови 10 поколения напред. Оядените брюкселски чиновници правят всичко по силите си да самоубият ЕС. Тоест да го убият. Защото те ще продължат да си живуркат. Направили са кинти за същите тези 10 техни поколения напред.

 

Силиконови мозъци

 

Диона влязла в съда. Това е онази нашмърканата певица, която пила лекарства за настинка и после с поршето, нали помните?

Мина се време, оперила гребена и пристига като за Оскарите. Гордо пристъпя в съда, сякаш тя ще раздава правосъдие. Голям цирк в тази държава, напудрени ноздри и силикон в тиквите.

 

„По телевизията само сексове дават“

 

Преди години. Репортаж за 12-годишна, която родила. В махалата се струпали роднини. Една прапрабаба, на около 42 години, разправя: „Ми, ний де да знайми? Тя сичкото си имаше-цици, дупе. Пък и по телевизията само сексове дават…“.

Такава е тя.

Някакъв британец разправял за трудната си битка със сексуалната зависимост, която е разрушила семейството му. Карал жена си да правят по пет пъти секс седмично, а след акта винаги гледал порно. Преспал с над 300 жени докато е с нея.

Американка пък си търсила съпруг. Обиколила 25 държави, в които се срещала с различни мъже, за да се спре на „избрания“. Две години й отнел експериментът. Англосаксонска работа.

При нас пък има такива обиколкаджии на партии, че им се губи бройката

 

***

 

Какви изводи да си направим от тази седмица? Изначалните, продукт на 30 години неонова демокрация. Тунинг до неузнаваемост, скимтене, време за корупция все няма, пълно с пудели, силиконови гмо мозъци и… само сексове по телевизиите.

COMMENTS

WORDPRESS: 0