Обслужване по домовете: Наркодилъри вече на адрес след „Ало, докарай стока!“

Обслужване по домовете: Наркодилъри вече на адрес след „Ало, докарай стока!“

24rodopi.bg/Общество/Криминале Наркодилъри вече изпълняват поръчки по домовете на клиентите си. Трябва само обаждане по телефона с „Имам нужда от…“,

24rodopi.bg/Общество/Криминале

Наркодилъри вече изпълняват поръчки по домовете на клиентите си. Трябва само обаждане по телефона с „Имам нужда от…“, установи разследване на екип на „Родопи voice“.

„Няма нужда да се правят сделки на разни скрити места. Просто се обаждаш и човекът идва на адреса. Винаги лъжат обаче в грамажа“, споделят още източниците ни.

20 лева продължава да е цената на грам марихуана и амфетамин в Родопите.

„Всичко се зарежда от Хасково и Пловдив. Обикновено се ходи с автобус. Кой ще провери багажа на пътниците? Да не е граница. Но трябва и дилърът да ти има доверие. Иначе обслужване по домовете няма. Понякога дори материалът се оставя в пощенските кутии. Отваря, вижда парите, прибира ги, оставя „топчето“, допълват отлично запознати.

Дилъри на едро дори използват услугите на куриерски фирми за зареждане от вътрешността на страната.

„Представете си анцуг. Комплектът ви го пращат с дадена компания. Описани са дрехи. А в тях са пакетите със синтетична дрога. Човекът си ги взема и после всичко е на улицата“, разкриват още детайли по схемата източниците ни.

COMMENTS

WORDPRESS: 0