Общински кмет и бивш кандидат за депутат от ДБ водят етнически турци при Кирил Петков

24rodopi.bg/Темата+ Настоящ общински кмет и бивш кандидат за депутат от „Демократична България“ са ключовите фигури сред етническите турци, които са

24rodopi.bg/Темата+

Настоящ общински кмет и бивш кандидат за депутат от „Демократична България“ са ключовите фигури сред етническите турци, които са разговаряли с лидера на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков.

Както вече 24rodopi.com писа, етническите турци, които на последните парламентарни избори работеха за „Демократична България“ (ДБ), преминават в „Продължаваме промяната“ (ПП). Срещата е проведена в Пловдив на 12 ноември. Петков е разговарял с кмета на община Хитрино, област Шумен, Нуредин Исмаил, бившия кандидат за депутат от ДБ в Кърджали Лютви Байрам Мехмедали, един от създателите на СДС в област Кърджали, бивш лагерник от Белене, бивши активисти на ДПС и ДОСТ, разкри пред 24rodopi.com един от присъствалите на срещата.

Отделно Кирил Петков е разговарял и с бивш активист на ДПС, който преди години е бил посочен от Ахмед Доган за министър от помашката квота.

COMMENTS

WORDPRESS: 0