Обран пред болницата кмет благодари за светкавичната реакция на полицаи!

Обран пред болницата кмет благодари за светкавичната реакция на полицаи!

24rodopi.bg/Кърджали Благодарствено писмо е изпратено до директора на ОДМВР-Кърджали старши комисар Щерьо Милчев, съобщиха от пресцентъра на дирекция

24rodopi.bg/Кърджали

Благодарствено писмо е изпратено до директора на ОДМВР-Кърджали старши комисар Щерьо Милчев, съобщиха от пресцентъра на дирекцията.

В писмото кметът на село Падина Кямил Кичуков изразява респекта си от бързите и професионални действия на полицейски служители в разкриването на кражба, от която той е бил потърпевш.

На 12 октомври вечерта от автомобила му на паркинг на територията на МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“ в Кърджали е била открадната чанта с документи и пари. След подаден сигнал на единния европейски номер 112 още на следващия ден полицаи от РУ-Кърджали са разкрили и задържали извършителя на деянието. Откраднатата чанта с документи и пари е била намерена и върната на собственика.

В писмото е изказана специална благодарност на служителите от сектор „Криминална полиция“ в РУ-Кърджали за професионализма, експертността и светкавичната реакция, които създават спокойствие у гражданите, че има на кого да разчитат в трудни ситуации и във всеки момент от денонощието.

 

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0