„Обнови Европа“: Колко пари измъкна Илхан Кючюк от либерални семинари за вилата си в „Симеоново“?

24rodopi.bg/Политика Колко пари измъкна българският евродепутат Илхан Кючюк от либерални семинари и какъв е техният принос за новата му вила му в соф

24rodopi.bg/Политика

Колко пари измъкна българският евродепутат Илхан Кючюк от либерални семинари и какъв е техният принос за новата му вила му в софийския квартал „Симеоново“ и защо той усвоява най-много пари за мероприятия, при които е почти невъзможно да се установи размерът на отклоняваните средства.

Това са актуалните въпроси, коментирани в групата „Обнови Европа“, към която са прикачени и българските евродепутати от „Продължаваме промяната“ и Движението за права и свободи, разкриха пред 24rodopi.com източници от центристката група Renew Europe в Европейския парламент.

Кючюк (на снимката – най-вдясно) е съпредседател на партия „Алианс на либералите и демократите за Европа“, вместо натрупалия огромен стаж при либералите Джевдет Чакъров. От тази си позиция той се възползвал от „далновидно влияние върху парични поток за семинари“, твърдят ощетени функционери на „Обнови Европа“. Те настояват за щателна проверка на отчетите от семинарите, провеждани в България, а и доколко ефективни и полезни за либералната идея са били те.

В „Обнови Европа“ се появили и снимки от новата вила на Кючюк в баровска зона в квартал „Симеоново“ в българската столица. Очаква се политикът от севлиевското село Петко Славейков да заживее в новото бижу през есента на т. г.

Очаквайте още по темата

COMMENTS

WORDPRESS: 0