Областният шеф на ДПС: Не се очакват изненади в нашата листа

Областният шеф на ДПС: Не се очакват изненади в нашата листа

24rodopi.bg/Политика Не се очакват изненади в подредбата на листата на ДПС за предстоящите парламентарни избори за 48-мо Народно събрание. Това твърд

24rodopi.bg/Политика

Не се очакват изненади в подредбата на листата на ДПС за предстоящите парламентарни избори за 48-мо Народно събрание. Това твърди пред хасковски сайт, за кърджалийското му приложение, председателят на областната структура на партията Ресми Мурад. Той очаквал изслушване в Централния предизборен щаб.

Твърдението на Мурад, който също е кандидат за листата, означава, че в първата петица на списъка ще бъдат Мустафа Карадайъ, Мукаддес Налбант, Байрам Байрам, Адлен Шевкед и Павлин Кръстев.

Както вече 24rodopi.bg писа, кърджалийската листа ще бъде готова на 29 август, а областният председател щял да я регистрира в районната избирателна комисия „до вторник“.

Припомняме, че в кърджалийския списък с номинациите фигурират 21 имена, но дама, която бе пожелана за кандидат-депутат от общинската структура в Кърджали, изненадващо се отказа вчера от състезанието.

COMMENTS

WORDPRESS: 0